Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerenaanbod

Dutzfloors biedt een ruim assortiment aan verouderde vloeren. Binnen onze collectie vind je onder andere kasteelvloeren, antiek geoliede vloeren, geborstelde vloeren, geschuurde vloeren, gebeitste vloeren en vloeren die zijn bewerkt met speciaal loogbeits.   

Het verouderen van een eiken houten vloer kan op drie verschillende manieren:

1. Bewerken van de oppervlakte: De toplaag van de houten vloer wordt bewerkt en beschadigd met speciaal gereedschap. Deze techniek wordt ook wel kastijden genoemd. 
2. Verouderen van de zijkanten: De zijkanten worden geschraapt om het effect te creëren van een bewerking met een ouderwetse schaafmachine. 
3. Trommelen van de planken: De planken van de houten vloer worden in een grote trommel gestopt die vol zit met bouten en moeren. Hoe langer de planken in de trommel blijven, hoe meer butsen en deuken in de vloer komen te zitten voor een verouderd effect.  

Stel zelf je verouderde vloer samen

Naast verschil in bewerking, heb je de keuze uit verschillende breedtes, lengtes, het aantal noesten en een eventuele V-groef. De vloer kan worden samengesteld zoals jij wil, wij produceren onze vloeren in eigen beheer naar wens van de klant. 

De prijs van de vloer is afhankelijk van de gekozen samenstelling. Waar je ook voor kiest, onze vloeren blijven scherp geprijsd, omdat wij deze in eigen beheer produceren. Wij hebben dus niet te maken met tussen leveranciers. 

Wil je meer informatie? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op. 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>