Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Soort hout

Dutzfloors is gespecialiseerd in de duoplank, bestaande uit een onderlaag van 7 watervaste lagen berkenmultiplex en een toplaag van massief eiken. Het voordeel van een duoplank, in tegenstelling tot een volledig massief houten vloer, is dat de werking is geminimaliseerd en de vloer perfect is te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is de massief houten toplaag uitermate geschikt voor verouderen.

Onze duoplank vloeren zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes, namelijk 9+3mm, 12+4mm en 15+5mm. Hierbij gaat het om de onderlaag + de toplaag. De eerste variant is geen optie bij veroudering, omdat deze niet dik genoeg is voor dit type vloerbewerking. De diktes 12+4mm en 15+5mm zijn echter ideaal voor het creëren van een schitterende verouderde vloer.

Eerlijk hout van topkwaliteit

Dutzfloors werkt met de beste kwaliteit Europees eiken. Naast kwalitatief hoogwaardig is het hout dat wij gebruiken eerlijk. Het komt uit verantwoord beheerde bossen en wordt na het kappen opnieuw gepland. 

.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>