Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Service

Dutzfloors is een jong en ambitieus bedrijf met een duidelijk motto: 'Jouw wens is onze opdracht'. Wij produceren houten vloeren in eigen beheer en creëren zo jouw droomvloer. Dit maatwerk gaat gepaard met persoonlijke service. Zo is het geven van deskundig advies een belangrijke vorm van service bij Dutzfloors. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over het type vloer, type bewerking, de legwijze en de combinatie van een houten vloer met vloerverwarming. Wij laten je graag de mogelijkheden zien in onze showroom in Heerenveen en maken direct een vrijblijvende offerte op.


Nationaal en internationale levering van vloeren

Heb je al een keuze gemaakt? Dan kunnen wij indien gewenst van te voren bij je thuis een inspectie uitvoeren, om de oppervlakte op te meten, de ondervloer te controleren en het legplan door te nemen. Wij leveren onze vloeren kant en klaar in zowel Nederland als het buitenland. De levertijd van een op maat gemaakte vloer bedraagt zo’n 2 a 3 weken. Uiteraard kunnen onze specialisten de vloer ook voor je leggen.

Dutzfloors zorgt ervoor dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je unieke houten vloer!

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>