Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Hout en vloerverwarming

Veel woningen zijn tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Bij steeds meer woningen is vloerverwarming zelfs de primaire verwarmingsbron in de woonkamer. Ondanks dat wordt vloerverwarming nog regelmatig op verkeerde wijze gecombineerd met hout. Hout werkt en het gevolg kan zijn dat de vloer zijn mooie uiterlijk verliest. Dat is natuurlijk ontzettend zonde. Als vloerspecialist weten wij echter precies waar de houten vloer aan moet voldoen om met vloerverwarming gecombineerd te kunnen worden.

Een verouderde houten vloer is perfect te combineren met vloerverwarming

Een houten vloer is zeer goed te combineren met vloerverwarming, mits beide aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo mag de watertemperatuur in de leidingen niet te hoog zijn en moet de afstand tussen de verwarmingsbuizen en de houten vloer correct zijn. Ook moet de lijm die voor de vloer wordt gebruikt geschikt zijn voor vloerverwarming.

Uiteraard kan Dutzfloors u hierover adviseren. De vloeren van Dutzfloors zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming, dus ook uw droomvloer is perfect te combineren is met vloerverwarming.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>